Doggy Pool Blå, Afkøl din Hund i Sommervarmen

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 308,00 DKK Normalpris 385,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 599 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Køleprodukter

Selvom sommeren er kærkommen for de fleste, så kan der være dage, hvor det er rigtig hårdt for vores hunde. Selvom de søger skyggen, kan også det være for varmt for dem. Hjælp din hund til en behagelig sommer med denne nye Doggy Pool! 

Doggy Pool er en swimmingpool til hunde. Poolen er specielt designet til kæledyr og tilbyder hunden en sjov måde at nedkøle på om sommeren. Det er lavet af robuste materialer og er let at samle. Poolen kræver ikke en luftpumpe, men sættes blot op og justeres. Formen på poolen kan ændres i det man sætter den op. Dette er især nyttigt, for eksempel hvis poolen skal placeres i et hjørne.

Poolen har en praktisk vandudløbsventil, så vandet kan løbe ud lidt af gangen. Poolen er kan rengøres hurtigt og nemt.
Når poolen ikke er i brug og skal opmagasineres, kan den foldes sammen på kort tid og kan anbringes væk for at spare plads.

Vigtigt: Alt leg i poolen skal altid ske under opsyn af ejeren. Ejer skal sørge for, at alt legetøj såvel som poolen holdes rent, så hunden ikke udsættes for patogene bakterier. Leg med beskadiget legetøj skal stoppes øjeblikkeligt. Efter en dag i poolen skal hunden skylles med rent vand og derefter tørres grundigt. 

OBS: Sørg for at vandet i poolen er lunkent og ikke isende koldt

Størrelser:

80 x 20 cm

120 x 30 cm

God Sommer!