!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Collar rundsyet læderhalsbånd. Meget blødt okselæder. Lime SPAR 25%

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

[[start tab]]

INFORMATION

Rundsyet Læderhalsbånd 

Lækre rundsyede halsbånd i super blødt koskind fra Colar. Et let og enkelt halsbånd, som er skånsomt for pelsen. Collar halsbånd findes i flere smarte farver, og der findes matchende liner, dressurliner og udstillingsliner. 

Både de rundsyede liner og halsbånd i Collar serien er forstærket med en nylonsnor under læderet, så produkterne er solide og holdbare. Syningen på halsbåndet vender opad, så det ikke 'river' i pelsen. 

Collar rundsyede halsbånd er til dig, der går efter det enkle og smarte, men som også ønsker at skåne hundens pels.

Collar Rundsyet læder halsbånd. Meget blødt okselæder

God Gåtur

[[end tab]]

 

[[start tab]]

STØRRELSER

Sådan måler du din hund:

Mål din hund rundt om halsen med en blødt målebånd. Målebåndet skal ligge tæt til halsen/huden, ingen fingre imellem.

Læg 2 cm til det halsmål du lige har målt.

Eksempel: Din hund måler 26 cm om halsen. Du ligger 2 cm til og derved får du et mål på 28 cm. I dette tilfælde ville vi vælge en størrelse 25-33.

Når du vælger halsbånd til din hvalp så sørg for at vælge en størrelse hvor hunden kan passe halsbåndet i det mindste hul. Derved kan du løbende justere halsbåndet ud til de størrere huller i takt med at hvalpen vokser og så får du mere ud af halsbåndet. 

Størrelse:

Min. Længde

Max Længde 

Passer Halsmål

17-20

16 cm

19 cm

14 – 17 cm

20-25

19 cm

24 cm

17 – 22 cm

25-33

24 cm

32 cm

22 – 30 cm

33-41

32 cm

40 cm

30 – 38 cm

39-47

38 cm

46 cm

36– 44 cm

45-53

43 cm

51 cm

41 – 49 cm

Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse halsbånd din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Tag gerne din hund med så den kan prøve halsbåndet på :-)

Bemærk venligst at vi ikke kan tilbyde ordentlig vejledning uden et halsmål.

[[end tab]] 

[[start tab]]

LÆDER PLEJE

Sådan plejer du din hunds halsbånd

Hvis din hunds halsbånd eller line bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad læderet tørre naturligt, og væk fra direkte varme, da dette kan forårsage skade som at læderet slå sig.

Læderfedt

Det er vigtigt at smøre din hunds læderhalsbånd regelmæssigt med læderfedt da det ellers kan komme til at krakelere og se kedeligt ud. Brug f.eks det samme fedt som du bruger til at pudse sko med. Alle læderhalsbånd drager fordel af en smule TLC (Tender love and care), og for at få det bedste ud af din hunds halsbånd kan du med fordel bruge sadel sæbe eller læderbalsam for at holde læderet i tip top stand. Hvis din hund er en reguler svømmer i havet, vær opmærksom på, at salt vand kan ødelægge læderet.

Bemærk at eftersom at de farvede halsbånd er vegetabilsk gennemfarvet i modsætning til de brune og sorte, som er naturlige farver, vil vi anbefale, at de ikke bruges til hunde, som kan lide at gå regelmæssigt i vand, da farven kan løbe.
[[end tab]]