Buster Memory Foam Hundeseng, Grå

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 695,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 599 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Buster Hundesenge

Buster Memory Foam hundemadras er en top lækker hundemadras som giver din hund den bedst tænkelige ergonomiske sove og hvileplads.  

Brugen af Memory Foam gør, at kropsvægten fordeles over et større område og mindsker presset på hundens led. Memory Foam hundesengen tilbyder det ultimative inden for komfort! Memory foam reagerer på din hunds kropsvarme, og formes efter hundens aftryk.

Buster Memory Foam hundesengen forbedrer livskvaliteten især for hunde med hofte dysplasi, gigt og ledproblemer. 

Vi har sengen i str. medium til at ligge flere steder i huset og den benyttes ihærdigt af vores hunde Mushi og Max og deres samboende søster Rottweiler Aica på 38kg. Buster Memory Foam madrasserne kommer med vores højeste anbefaling. 

Bemærk venligst at denne vare kun kan afhentes i vores butik i Viby J, Århus.  

Fyldet i sengen er meget fint klippet Memory Foam, der er indkapslet i en pose. Det er beskyttet af et betræk, der nemt tages af og er vaskbart ved 30º C. Betrækket er lavet af alcantara, som består af 90% polyester og 10% bomuld. 

Du kan købe ekstra betræk til Buster Memory Foam sengen HER.

 

 

Størrelsesguide:

Størrelse

Mål

Racer

Medium

100 x 70 cm

Labrador, Rottweiler, Scæfer

Large

120 x 100 cm

Berner Sennen, Grand Danois

 

Rottweiler Aica 38 kg, som bor sammen med Mushi & Max, ligger på en medium og den passer perfekt i størrelsen til hende. 

Vi håber at størrelses guiden kan være med til at hjælpe dig vælge den rigtige størrelse seng til din hund. Størrelses guiden er udarbejdet ud fra vores mange erfaringer med hunde der har købt Nobby sengene, men det er udelukkende en guide. 

Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse seng du skal vælge til din hund, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse.