Log-in
Den fysiske butik i Viby J er åben med normale åbningstider. Fragt 39 kr. Hurtig levering til GLS pakkeshop. Fri levering ved køb over 600 Kr. 
Søg

TheDogHouse er Åben!!

Posted on November 06, 2013 by Maria Korup | 0 comments

Butikken i Viby J og vores netbutik har endelig slået dørene op for alle hundeelskere og deres firbenede venner - så kom og kig!

Vi har glædet os meget til at åbne og byde alle velkommen,og vi synes også ,at vi har fået lavet en rigtig hyggelig butik. Vi har tilføjet lidt billeder og som du kan se bugner den af spændende og lækre varer. Der er sandt at sige alt, hvad din hunds hjerte begærer!

Vi har alt i hundetilbehør og hundeforsyninger, herunder senge, halsbånd og liner, kvalitets foder, madskåle, praktiske og smarte hunde jakker, masser af hunde godbidder og legetøj og meget meget mere. Vi har tilmed vores helt egen vovse- snackbar fyldt med alverdens lækre godbidder og tyggeben.

Net-butikken er godt undervejs og vores produktsortiment bliver hele tiden opdateret, derfor er det en god ide jævnligt at kigge forbi og se hvilke spændende nye produkter, der bliver lagt ind på webshoppen. Vi modtager altid gerne feedback på varersortimentet og forslag til nye produkter.

Vi håber du vil nyde at handle på TheDogHouse hjemmeside.

Glem ikke at tjekke vores Blog hvor vi jævnligt ligger nye spændende artikler ind med praktiske, sjove og interessante emner.

     

 

Next

Comments

 

Leave a reply

Scroll til toppen