Log-in
Den fysiske butik i Viby J er åben med normale åbningstider. Fragt 39 kr. Hurtig levering til GLS pakkeshop. Fri levering ved køb over 600 Kr. 
Søg

Adventstilbud på vaccination og sundhedstjek af din hund!!!

Posted on November 06, 2014 by Maria Korup | 1 comment

Kære hundeejer

Tro det eller ej men vi nærmer os så småt første adventsweekend sidst i november! Og i den anledning får TheDogHouse besøg af Byens Rullende Dyrlæge v/Lone Vester. Vi har i samarbejde med Lone lavet et kanon adventstilbud, I ikke vil gå glip af.

Hvad skal der ske?

På dagen tilbyder Byens Rullende Dyrlæge dig, din hunds årlige sundhedstjek og vaccination så i sammen er klar til at gå vinteren i møde. Lone giver sig ekstra god tid til dig og din hund i trygge omgivelser.

Vaccinen der bliver givet er en standardvaccine mod følgende 5 sygdomme: Hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, leptospirose og kennelhoste.

Så skal din hund vaccineres indenfor den nærmeste fremtid hvorfor så ikke benytte dig af dette super tilbud! Hvis du medbringer din hunds sundhedsbog så udfylder Lone den med stempel, underskrift og hvilken vaccine der bliver givet. Hvis du ikke har en sundhedsbog så får du en udleveret på dagen.

TheDogHouse holder butikken åben eksklusivt for tilmeldte. Vi serverer kage og kaffe/the til vores fantastiske kunder og selvfølgelig guffere til de firbenede!

 

  

Hvor meget koster det?

Lone tilbyder en kanon pris til 395,00kr! Det er billigt!

Normalpris hos Lone Vester: 695,00 kr. Dette kan variere fra dyrlæge til dyrlæge.

Skynd dig at tilmelde dig og del gerne opslaget J

Hvor foregår det?

Arrangementet foregår hos TheDogHouse lørdag den 29/11 fra kl 14.00 til kl 17.00 efter aftale. Begrænset antal pladser.

Tidsbestilling via e-mail til Maria på info@thedoghouse.dk.

Adresse: Stenkildevej 4, 8260 Viby J

 

Vi glæder os til at se Jer

 

Med venlig hilsen

TheDogHouse

v/Maria Korup

www.thedoghouse.dk

 

Byens Rullende Dyrlæge

v/Lone Vester

www.byensrullendedyrlæge.dk

Previous Next

Comments

  • Lucky

    Jeg personelig har aldri vært så glad i gult jeg da. Men kjenner man blir påvirket av trender ja. Så i kombinasjon med f.eks turkis eller lilla er det faktsik litt stilig. Men hadde nok ikke gått for gult alene. Uansett, så er det kjekt med oppussing! Lykke til med plneiegglagnn!! :)God helg videre!Klem Beate

 

Leave a reply

Scroll til toppen