B&B Sølvvand - Naturens Eget Antibiotikum

Ikke på lager
119,00 DKK

Kolloidt sølvvand et 100% naturligt produkt. Sølvvand, kaldes også kolloidt eller ioniseret sølv og er bittesmå sølvpartikler (nanopartikler) i destilleret sterilt vand.

 

  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

B&B Hundeshampoo

100% Naturlig desinficerende behandling ved f.eks. sår og rifter, kløe og irriteret hud, insektbid, hotspots, hævelser, infektioner (f.eks. øreinfektion), svamp, skæl, brandsår, tandsten, misfarvninger og meget andet.

Består af ægte dampdestilleret sterilt vand og ioniserede sølvpartikler af .999 finsølv ved 7-10 PPM.

Kan anvendes både indvortes og udvortes.

Kolloid solvvand - hvad er det?

Kendskabet til Kolloid Sølvvand er ved at sprede sig hurtigt. Det gamle naturlige lægemiddel dukker nu op igen og det er simpelthen fordi det VIRKER!

Selv lægevidenskaben anvender sølv som antibakterielle overflader på f.eks. operationsudstyr. Og før penicilinen kom på banen, anvendte man bl.a. sølv og sølvnitrat i lægeøjemed til bl.a. behandlinger af sår, infektioner og skader.

Sømænd lagde en sølvmønt i bunden af vandkarret for at det skulle holde sig friskt. Historiske videnskabs-og hærmænd anvendte ligeledes sølvbeholdere til at holde vand og væsker friske og uden angreb af bakterier eller skimmel.

Men hvordan virker det egentlig?

Sølvet afgiver bitte små partikler - som f.eks. hvis der gnides på det eller ligger i direkte forbindelsen med hud eller overflade - det kan ikke ses med det blotte øje og det er netop den meget lille størrelse der gør, at det kan arbejde på så lille en skala, som bakterier og skimmelsvampe f.eks. er på.

Rent praktisk har sølvpartiklerne en ladning - en frekvens - i sig, som gør det af med bakterier i løbet af få minutter. Denne biomekaniske metode gør, at kolloid sølvvand kan bekæmpe alle slags bakterier på et helt andet plan. Bakterierne kan ikke udvikle resistens overfor denne biomekaniske bekæmpelse og dette gør det til et fantastisk og simpelt middel - direkte fra vores egen moder jord.