Aqua Coolkeeper Kølemåtte Medium 60 x 50 cm, Rød. Skal Dyppes I Vand SPAR 30%

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 136,50 DKK Normalpris 195,00 DKK
 •  Fragt 39 DKK
 •  1-3 dages levering
 •  Fri fragt ved køb over 599 DKK
 •  Gratis afhentning i butikken

Kølemåtte til hunde

Sommeren er kærkommen for de fleste, men der kan være dage, hvor det er rigtig hårdt for vores hunde. Selvom de søger skyggen, kan også det være for varmt for dem. 

Har du en af de hunde, der lider i varmen, og som leder efter en kold plet under et træ eller på et klinkegulv, hvor den kan blive kølet ned, så er en Aqua Coolkeeper måtte måske lige løsningen. 

Sørg altid for at læse hele brugsanvisningen før brug og lad aldrig produktet blive tykkere end den angivne maksimale tykkelse. 

NB: Sørg altid for at din hund har mulighed for at vælge at ligge sig væk fra tæppet hvis den kølende effekt bliver for intens for hunden. Tving ikke din hund til at skulle ligge på måtten i længere tid af gangen. Hvis du f.eks. bruger kølemåtten i bilen eller i et hundebur så skal det altså ikke dække hele bunden. Mange hunde foretrækker at ligge kun med kroppen halvt på måtten.

Kølemåtten skal ligges i vand i maksimum 15 minutter og til den er 1 cm tyk. 

Lagerføres i følgende størrelser: 

Small: 40 x 30 cm

Medium: 60 x 50 cm

Large: 80 x 60 cm

Hvad er en Auqa Coolkeeper Kølemåtte?

Når du ligger Aqua Coolkeeper i vand, bliver de special udviklede HydroQuartz inde i produktet aktiveret, og de danner en aktiv køle-gel. Denne køle-gel absorberer din hunds kropsvarme og frigør varmen gennem fordampningsprocessen. Det muliggør at der kan foregå en øjeblikkelig og vedvarende køling. kølemåtten forbliver kølig i op til 5 dage. 

Køler din hund når:

 • Det er varmt
 • Den er på rejse
 • Den udøver sport og leger
 • Den er udendørs
 • Afhjælper varmestress
 • Afhjælper forhøjet kropstemperatur
 • Afhjælper indsnævrede uftveje som følge af varmestress

Hvorfor har din hund brug for en kølemåtte?

Hunde har næsten ingen svedkirtler, og de kan kun forsøge at regulere kropstemperaturen ved at halse eller ved at svede gennem trædepuderne på poterne. det er dog kun en meget lille del af hundens overskydende kropsvarme der kan afledes på denne måde. hunde er derfor tilbøjelige til at få hedeslag, hvilket kan forårsage permanente organskader, koma eller i alvorlige tilfælde endda medføre døden. 

Brugsvejledning:

Læse altid hele brugsvejledningen før du bruger produktet. 

Aqua Coolkeeper måtten består af et stort antal kølekrystaller. Når du skal bruges måtten, lægges den i blød i koldt vand i 15 minutter og til den er 1cm tyk (aldrig længere tid). Krystallerne suger en stor mængde vand og forvandles til en gele, og køleeffekten er i gang. Køleeffekten kan vare op til flere dage. 

Ved gennemvædningen udvides produktet, og det bliver blødt og behageligt. Hvis de indvendige kølekrystaller er koncentreret i et hjørne af produktet, kan du skubbe dem lidt fra hinanden for at fordele dem jævnt. 

Efter gennemvædningen anbringes det våde produkt på et sted hvor det kan ligge helt spredt ud i et stykke tid. Kølekrystallerne inde i produktet vil da opsuge væden fra yderste stofflag og derefter føles køletæppet helt tør. det kan tage nogle timer. Det er normalt at kølemåtten ikke føles helt tør efter gennemvædningen. de behøver dog ikke vente med at bruge den. Du kan bruge dem med det samme, men hvis du ikke bryder dig om at produktet er fugtigt, kan du ligge det til tørre først. For at opnå det bedste resultat kan du gennemvæde køletæppet aftenen før du har planlagt at bruge det og lade den tørre natten over. På den måde vil produktet være helt tørt den næste morgen og fyldt med skønne kølige HydroQuartz gelekugler.

Aqua Coolekeeper måtten kan du ligge der, hvor din hund gerne vil bruge den. Pas dog på dine gulve ved indendørs brug, da måtten godt kan afgive lidt fugt (så undgå at ligge den direkte på trægulv). Måtten kan også sagtens bruges udendørs, du bør dog tage den indenfor, hvis det regner, da den simpelthen kan sprænge, hvis den optager alt for meget vand. 

Aqua Coolkeeper måtten er et sikkert produkt og er et giftfrit produkt. MEN den bør anvendes under opsyn. Hvis en hund bider den i stykker og sluger nogle krystaller, kan dette være ganske farligt for hunden. 

Måtten tåler håndvask. Aqua coolkeeper kan genbruges igen og igen. En hurtig håndvask med en mild sæbe i koldt eller varmt vand, og Aqua Coolkeeper er så god som ny!

Vi anbefaler at du hænger måtten til afdrypning, indtil den føles som et hårdt opvredet håndklæde.