!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Aqua Coolkeeper Kølehalsbånd Blå, XSmall 16-19 cm

På lager
Tilbudspris 19,60  DKK Regulær pris 49,00  DKK

Har du en af de hunde, der lider i varmen, og som leder efter en kold plet under et træ eller på et klinkegulv, hvor den kan blive kølet ned, så er en Aqua Coolkeeper måske lige løsningen. 

 •  Fragt 39 DKK
 •  1-3 dages levering
 •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
 •  Gratis afhentning i butikken

Aqua Coolkeeper Halsbånd

De fleste af os elsker sommervarmen - men for vores hunde kan der være dage hvor det bliver for meget. Selvom de søger skyggen, kan også det være for varmt for dem. 

Har du en af de hunde, der lider i varmen, og som leder efter en kold plet under et træ eller på et klinkegulv, hvor den kan blive kølet ned, så er en Aqua Coolkeeper måske lige løsningen. 

Sørg altid for at læse hele brugsanvisningen før brug og lad aldrig produktet blive tykkere end den angivne maksimale tykkelse. 

NB: Sørg altid for at køle din hund ned langsomt hvis den har det meget varmt.

Kølehalsbåndet skal ligges i vand i maksimum 30 sekunder. 

Størrelse xxsmall og Xsmall indeholder ikke kølegels.

 

Hvad er en Auqa Coolkeeper?

Når du ligger Aqua Coolkeeper i vand, bliver de special udviklede HydroQuartz inde i produktet aktiveret, og de danner en aktiv køle-gel. Denne køle-gel absorberer din hunds kropsvarme og frigør varmen gennem fordampningsprocessen. Det muliggør at der kan foregå en øjeblikkelig og vedvarende køling. køleproduktet forbliver kølig i op til 5 dage. 

Køler din hund når:

 • Det er varmt
 • Den er på rejse
 • Den udøver sport og leger
 • Den er udendørs
 • Afhjælper varmestress
 • Afhjælper forhøjet kropstemperatur
 • Afhjælper indsnævrede uftveje som følge af varmestress

 

Brugsvejledning:

Læs altid hele brugsvejledningen før du bruger produktet. 

Aqua Coolkeeper halsbånd består af kølekrystaller. Når du skal bruge halsbåndet, lægges det i blød i koldt vand i 30 sekunder (aldrig længere tid). Krystallerne suger en stor mængde vand og forvandles til en gele, og køleeffekten er i gang. Køleeffekten kan vare op til flere dage. 

Ved gennemvædningen udvides produktet, og det bliver blødt og behageligt. Hvis de indvendige kølekrystaller er koncentreret i et hjørne af produktet, kan du skubbe dem lidt fra hinanden for at fordele dem jævnt. 

Efter gennemvædningen anbringes det våde produkt på et sted hvor det kan ligge helt spredt ud i et stykke tid. Kølekrystallerne inde i produktet vil da opsuge væden fra yderste stofflag og derefter føles køleproduktet helt tør. Det kan tage nogle timer. Det er normalt at køleproduktet ikke føles helt tør efter gennemvædningen, du behøver dog ikke vente med at bruge den. Du kan bruge dem med det samme, men hvis du ikke bryder dig om at produktet er fugtigt, kan du ligge det til tørre først. For at opnå det bedste resultat kan du gennemvæde køleproduktet aftenen før du har planlagt at bruge det og lade den tørre natten over. På den måde vil produktet være helt tørt den næste morgen og fyldt med skønne kølige HydroQuartz gelekugler.

Aqua Coolkeeper halsbåndet er et sikkert produkt og er et giftfrit produkt. MEN den bør anvendes under opsyn. Hvis en hund bider den i stykker og sluger nogle krystaller, kan dette være ganske farligt for hunden. 

Produktet tåler håndvask. Aqua coolkeeper kan genbruges igen og igen. En hurtig håndvask med en mild sæbe i koldt eller varmt vand, og Aqua Coolkeeper er så god som ny!

Specifikationer
TitleXSmall 16-19 cm