!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Aqua Coolkeeper Kølebandana, Blå. XXSmall 19-25 cm

På lager
Tilbudspris 39,00  DKK Regulær pris 99,00  DKK

Har du en af de hunde, der lider i varmen, og som leder efter en kold plet under et træ eller på et klinkegulv, hvor den kan blive kølet ned, så er en Aqua Coolkeeper Bandana måske lige løsningen. 

Bandanaen skal dyppes i vand før brug.

  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Aqua Coolkeeper Kølebandana

Sommeren er kærkommen for de fleste, men der kan være dage, hvor det er rigtig hårdt for vores hunde. Selvom de søger skyggen, kan også det være for varmt for dem. 

Har du en af de hunde, der lider i varmen, og som leder efter en kold plet under et træ eller på et klinkegulv, hvor den kan blive kølet ned, så er en Aqua Coolkeeper måske lige løsningen. 

Bandanaen skal dyppes i vand før brug.

Sørg altid for at læse hele brugsanvisningen før brug og lad aldrig produktet blive tykkere end den angivne maksimale tykkelse. 

NB: Sørg altid for at køle din hund ned langsomt hvis den har det meget varmt.

Hvorfor har din hund brug for en kølebandana?

Hunde har næsten ingen svedkirtler, og de kan kun forsøge at regulere kropstemperaturen ved at halse eller ved at svede gennem trædepuderne på poterne. det er dog kun en meget lille del af hundens overskydende kropsvarme der kan afledes på denne måde. hunde er derfor tilbøjelige til at få hedeslag, hvilket kan forårsage permanente organskader, koma eller i alvorlige tilfælde endda medføre døden.  

Brugsvejledning:

Læse altid hele brugsvejledningen før du bruger produktet. 
Bandanaen tåler håndvask. Aqua coolkeeper bandana kan genbruges igen og igen. En hurtig håndvask med en mild sæbe i koldt eller varmt vand, og Aqua Coolkeeper er så god som ny!

Specifikationer
TitleXXSmall 19-25 cm