Animate Regnjakke, Bordeaux

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 89,00 DKK Regulær pris 245,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Animate Regnjakke - Lækker og praktisk regnjakke i flot design.

Jakken er vandtæt, vindtæt og åndbar. Jakkens ydermateriale er fremstillet af vind- og vandtæt polyester. Foret med blødt stof der er behagelig for din hund at have på og designet specielt til at holde på din hunds kropsvarme.

Regnjakkens design gør den nem at tage af og på. Den passer til både hanhunde og tæver. Det ærmeløse snit tillader, at din hund kan bevæge sig frit, når den løber og leger.

Jakken fås i 10 forskellige størrelser i to forskellige farver, blå eller bordeaux. Størrelserne er baseret på din hunds ryglængde så for at vælge den rigtige størrelse jakke til din hund anbefaler vi at du måler din hund -  du skal måle fra nakken (mellem skulderbladene) til bunden af ryggen (hvor halen starter).

Jakkerne kommer i størrelserne 20cm til 65cm og er derfor egnede til alle hunde lige fra minihunde helt op til de største racer. Ydermere da jakkerne går op med 5cm trin giver det dig mulighed for at få en ideel pasform til lige netop din hund

Bemærk at der ikke er et integreret hul i ryggen til at fastsætte snoren direkte til en sele.

Husk at måle din hund langs ryggen for korrekt størrelse: 

Størrelserne er baseret på din hunds ryglængde så for at vælge den rigtige størrelse trøje skal du måle fra nakken mellem skulderbladene (og ikke fra halsbåndet) til bunden af ryggen, hvor halen starter.

 Max i Animate regnjakke