Animate Fashion VinterJakke, Blå

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Vinterjakke i flot blå farve og med super god pasform. 

Denne smarte og praktiske hundevinterjakke er perfekt til kolde og våde vinterdage. Jakken er vandtæt, vindtæt og åndbar. Jakkens ydermateriale er fremstillet af vind- og vandtæt polyester. Foret med blødt stof der er behagelig for din hund at have på og designet specielt til at holde på din hunds kropsvarme.

Vinterjakkens design gør den nem at tage af og på. Den passer til både hanhunde og tæver. Det ærmeløse snit tillader, at din hund kan bevæge sig frit, når den løber og leger.

Jakken fås i 5 forskellige størrelser i tre forskellige farver, blå, pink eller lilla. Størrelserne er baseret på din hunds ryglængde så for at vælge den rigtige størrelse jakke til din hund anbefaler vi at du måler din hund -  du skal måle fra nakken (mellem skulderbladene) til bunden af ryggen (hvor halen starter).

Bemærk at der ikke er et integreret hul i ryggen til at fastsætte snoren direkte til en sele.

Husk at måle din hund langs ryggen for korrekt størrelse: 

Størrelserne er baseret på din hunds ryglængde så for at vælge den rigtige størrelse trøje skal du måle fra nakken mellem skulderbladene (og ikke fra halsbåndet) til bunden af ryggen, hvor halen starter.