!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Ancol Bilsele Til Hund SPAR-X-Large

På lager
Tilbudspris 50,00  DKK Regulær pris 245,00  DKK

Bemærk at selen IKKE har en medfølgende link til at fastsætte i  i sikkerhedslåsen som sidder i bilen. Dette skal købes seperat.

  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Bilsele Til Hund

Bilselen er designed til at kontrollere hunden når den rejser i bilen. Det vil give større sikkerhed for både fører, passagerer og kæledyr. Sikkerhedssele til hunde, der også kan bruges som sele når hunden skal ind og ud af bilen eller når den er med på tur og man ikke ønsker at medbringe ekstra halsbånd/sele.

Bemærk at selen IKKE har en medfølgende link til at fastsætte i  i sikkerhedslåsen som sidder i bilen. Dette skal købes seperat.

Selen er special designet således at den har et behagelig bredt bryststykke. Dette vil være med til at fordele trykket på et størrere område på hunden hvis der skulle opstå en pludselig og hård opbremsning. 

Bil sele adaptoren som følger med denne sele sættes fast ned i sikkerhedslåsen som sidder i bilen. Selve "snoren" som sikkerhedsselen sidder fast i kan justeres så man selv kan bestemme hvor langt hunden må kunne bevæge sig i bilen. Det giver blandt andet mulighed for at hunden både kan sidde op eller ligge ned. 

Bemærk at du aldrig bør sætte "Seat belt clip" i din hunds halsbånd! dette kan forårsage alvorlige skader på din hunds hals hvis der kommer ryk ved hård opbremsning. Det kan i værste tilfælde forårsage kvælning.

 

Størrelsesguide: 

For at finde den rigtige størrelse til din hund, skal du måle din hunds brystkasse (den bredeste del af din hunds brystkasse, lige bag ved forbenene). Læg 3 cm til dette mål.

Small: 36 - 59 cm

Medium: 40 - 64 cm

Large: 53 - 89 cm

XLarge: 67 - 116 cm

Specifikationer
TitleX-Large