Klikkere og fløjter

Positiv hundetræning er en fantastisk måde at opbygge en stærk relation mellem din hund og dig. Ved at bruge klikkere og fløjter, kan du træne din hund, så det både er sjovt og effektivt.

25 varer

pr. side

Kom godt i gang med klikkertræning

At træne med klikker er for mange en rigtig god måde at komme i gang med at træne positivt. Du kan bruge en klikker til helt unge hvalpe, såvel som voksne hunde. 

Overordnet set bruger du en klikker til at markere, når hunden gør noget, du godt kan lide. Det er en effektiv måde at træne basisting som sit og plads, men kan også sagtens bruges, hvis du gerne vil træne mere avanceret adfærd.

Sådan kommer du i gang

  • Til at begynde med skal din hund lære at forbinde lyden fra klikkeren med en belønning
  • Start med at finde en godbid, som din hund elsker. 
  • Klik med klikkeren og giv en godbid lige bagefter.
  • Gentag et par gange, indtil din ved, at et klik er lig med en godbid.
  • Nu kan du begynde at bede din hund om at gøre noget for belønning. Det kan være sit eller give pote. Vælg noget, som din hund er rigtig god til.
  • Når hunden gør det godt, så klikker du og giver en godbid. Gentag et par gange efter behov. 
  • Nu er I klar til at bruge klikkeren til jeres træning.

Brug en fløjte til et solidt indkald

At kalde sin hund til sig kan være en svær øvelse, for nogle gange er det svært at konkurrere med alle de sjove ting, der er ude i verden. 

En fløjte kan være en god hjælp til at få din hund til at komme, hver gang du kalder. Men det kræver selvfølgelig god træning, inden det virker. Med den rette træning og tålmodighed vil din hund lære at lyden fra fløjten betyder, at den skal vende sig væk fra det den er i gang med, og hen til dig.

Alt du skal bruge til positiv hundetræning

Vi støtter op om det gode hundeliv her i TheDogHouse, og derfor gør vi os også umage med at have et stort udvalg af sjovt og motiverende legetøj, velsmagende og sunde godbidder og træningsudstyr til belønningsbaseret hundetræning. 

Du kan bestille alt du skal bruge til træning med din hund her i vores webshop, eller du kan komme forbi vores hundebutik i Viby J.