!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Adfærd og hundetræning

At have en hund er en livsstil. Og uanset om du går til agility, rally eller blot træner hjemme i haven, så er træning af din hund en essentiel del af livet med hund. Her hos TheDogHouse støtter vi op om positiv hundetræning og har et stort udvalg af produkter der er perfekte til en sjov og belønningsbaseret træning.

Varer 1-60 af 84

Side
pr. side

Få en glad og tilfreds hund

Når vi træner med vores hund hjælper det både med at aktivere og stimulere hundens hjerne, og samtidig støtter det også op om det stærke bånd mellem jer. 

Træning handler ikke blot om at din hund skal lære at sidde på kommando eller gå pænt i snor – det handler også om, at vi som ejere viser vores hund hvordan de kan passe ind i vores sære menneskeverden. God aktivering og erfaring styrker din hunds selvværd og gør den mere sikker på jeres færden rundt i verden sammen.

Positiv og sjov hundetræning

Når vi skal motivere vores hund til at høre efter – er den bedste måde at gøre netop det på, at holde det sjovt og spændende for hunden. Det gør man ved at bruge godbidder eller andre belønninger frem for afstraffelse. 

Helt kort så handler det om, at man belønner, med godbidder eller sjovt legetøj, når hunden gør noget godt – i stedet for at straffe den hvis den gør noget forkert. 

Alt træningsudstyr du skal bruge til din hund

Hos os finder du et stort udvalg af træningsudstyr til store hunde, små hunde og selvfølgelig også dem derimellem. Hvis du er i Aarhus eller omegn er du og din hund meget velkommen her i vores hundebutik – og hvis du ikke er, så har vi heldigvis hurtig levering, når du køber her i shoppen.

Uanset hvad, så kan du vide dig sikker på at vi altid yder en god service. Så hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller tlf: 35 10 65 60. Så gør vi til gengæld vores bedste for at hjælpe dig og finde netop det du og din hund står og mangler.