!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Acme Fløjte med snor, Frekvens 210.5 Eller 211.5, Orange

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Acme Hundefløjte

Hundefløjters primære funktion er at give dig let kontrol over din hund, og med en hundefløjte skåner du dine stemmebånd for at måtte råbe efter hunden, hvis den bevæger sig lidt for langt væk. Acme fløjter er et rigtig godt produkt til dig, der ynder at lade din hund løbe frit på marker og i skove, for så snart hunden har vænnet sig til fløjtens lyd, vil den reagere på blot et enkelt pust i fløjten.

Fløjtesnor medfølger.

Acme fløjter er anerkendt som nogle af de fineste og bedste fløjter i verden. En let anvendelig hundefløjte med en solid høj tone. Nummeret på din ACME fløjte refererer til en specifik tone. Skulle du miste din fløjte, så anskaf dig en ny fløjte med samme nummer. Fordelen er, at din hund typisk genkender den helt specifikke tone og dermed skal du ikke vende den til en ny fløjte / tone.

Hundefløjte fra Acme med en ren høj tone. Hundefløjten er i solid plastik og er nem at blæse i.

Fløjte-træning er en af de mest effektive måder til at distance træne din hund. Mange foretrækker hundefløjter i plast, fordi de er mere komfortable at have i munden, og dermed holdes begge hænder fri.

Hver Acme fløjte er frekvens-standardiseret. Dette sikrer en absolut identisk tone, selv når flere fløjter bruges (udendørs, i hjemmet, i bilen, osv.). Selv efter mange år, kan du genbestille den Acme fløjte hvis frekvens din hund kender og uden at skulle træne hunden til en ny frekvens. Acme er et engelsk firma der har produceret kvalitets hundefløjter siden 1860.

 

Fløjte 210.5 

Acme fløjte 210½ er velegnet til alle hunde, især ældre eller hørehæmmede hunde. Den bedste fløjte til tæt arbejde. God lyd ved blid fløjten. Særlig god til Spaniels. Højeste frekvens af alle ACME plastik fløjter.

Frekvens: 5900 Hz (antal svingninger pr. sekund)

Mål: Ca. 8 cm lang.

Fløjte 211.5 

Acme fløjte 211½ er velegnet til alle hunde. Den foretrukne Labrador og Retriever fløjte.

Frekvens: 4850 Hz (antal svingninger pr. sekund)

Mål: Ca. 8 cm lang.